Cele mai bune programe de editare video pentru YouTube

Din ce in ce mai multi oameni sunt captivati de continutul video, iar acest lucru se dagoreaza YouTube-ului, internetului mai rapid si omniprezentei dispozitivelor mobile. Multe persoane se intreaba ce programe de editare video pentru Youtube ar putea folosi, iar acest articol le propune cateva programe deosebit de eficiente.

Final Cut Pro X

Final Cut Pro X este unul dintre cele mai utile programe pentru editarea videoclipurilor care urmeaza sa fie incarcate pe Youtube. Final Cut Pro ofera caracteristici de nivel pro pe o interfata frumoasa. Setul de instrumente intuitiv si vast il face ideal atat pentru editori amatori, cat si pro-video.

Printre cele mai importante caracteristici ale acestui program se numara editarea multi-cam, suport pentru monitor extern si importurile XML, toate consolidate intr-un singur panou; inclinarea 3D puternica, suportul HDR si HEVC, instrumentele avansate de gradare a culorilor si linia cronologica magnetica inovatoare care permite ajustarea usoara a secventelor.

O alta inovatie de top este suportul de 360 ​​de grade care va permite sa lucrati cu continut VR si instrumentele audio multi-canal care va permit sa auditati audio separat. De precizat este faptul ca acest program poate fi utilizat doar de catre utilizatorii de MAC.

PowerDirector 17

PowerDirector 17 este unul dintre cele mai bune programe existente in clipa de fata pentru editarea videoclipurilor, si este dezvoltat de catre CyberLink. Acest program este deosebit de apreciat deoarece  acopera diferenta dintre editarea video profesionala si usurinta utilizatorului.

PowerDirector 17 vine cu aproape toate capacitatile de editare de care are nevoie un utilizator. Este un program foarte rapid, iar din noua suita de instrumente excelente pentru editarea videoclipurilor amintim instrumentul pre-taiat, care permite mai multe creatii de clipuri scurte din cele lungi si cheia Chroma actualizata, care va permite sa utilizati mai mult de o culoare in fundal.

Alte instrumente includ camera multipla in colaj video, profilul cel mai potrivit, stilurile de arta AI si instrumentele video imbricate care permit combinatia de clipuri si editari. Cu toate acestea, este disponibil numai pentru Windows.

Adobe Premiere Pro CC

Adobe Premiere Pro este un instrument evolutiv de editare video standard din industrie de la Adobe. Acest instrument ofera solutia perfecta atat amatorilor, cat si editorilor video profesionisti care doresc sa creeze videoclipuri cu adevarat fabuloase, pe o interfata usor de utilizat.

Programul are capacitatea de a crea orice proiect video in orice format dat, cum ar fi 4k sau 8k. Programul ofera, de asemenea, un ecosistem bogat de aplicatii de productie video, unghiuri nelimitate cu mai multe camere si asistenta VR 180 de la capat la capat, care va permite sa incarcati direct videoclipurile dvs. pe YouTube.

Importarea suporturilor media si a altor elemente este de asemenea simpla. O alta caracteristica uimitoare este suportul complet al camerei care va permite sa importati literalmente continut media de pe aproape orice dispozitiv. Deci, nu trebuie sa va faceti probleme cu formatele brevetate atunci cand va editati sau creati videoclipuri.

Nero Video

Noul Nero Video ofera o interfata usor de utilizat, oferind in acelasi timp rezultate aproape perfecte. Acest software are capacitatea de a exporta HEVC si ofera suport pentru efecte si sabloane 4k. In timp ce Nero Video ofera viteze superioare de redare in comparatie cu multe alte programe similare, acesta ramane scurt cand vine vorba de instrumente avansate de editare. De exemplu, nu ofera suport VR la 360 de grade si, de asemenea, nu are urmarire multi-cam si miscare.

In ciuda neajunsului, programul vine cu o fereastra perfecta de previzualizare in care puteti redimensiona efectele PiP. Alte caracteristici includ efecte de stabilizare, accelerare si incetinire, tilt-shift si un instrument de editare audio. Software-ul functioneaza numai pe Windows.

Movavi Video Suite 18

Daca sunteti un YouTuber care cauta un program de editare video accesibil, dar profesional, atunci Movavi Video Suite 18 este cea mai buna optiune. Spre deosebire de majoritatea software-urilor la preturi reduse din categoria sa, acest program se mandreste cu o serie de instrumente si caracteristici care va asigura ca veti obtine editarea perfecta pentru filmarile dvs.

Unele dintre aceste caracteristici includ suport pentru peste 180 de formate, crearea automata de videoclipuri si inregistrarea ecranului. O alta caracteristica suplimentara este capacitatea de a converti mai multe fisiere simultan, mentinand in acelasi timp calitatea videoclipului original.

Movavi incorporeaza efecte speciale, cum ar fi incetinitorul, inversarea si chroma key. Chiar si cu toate caracteristicile sale incredibile, acest program este compatibil doar cu computerele cu Windows, dar puteti obtine un Movavi Video Editor 15 pentru Mac.

Magix Movie Edit Pro

Cand vine vorba de crearea software-ului de top, Magix este lider mondial. Si Magix Movie Edit Pro nu face exceptie. Programul se mandreste cu o multitudine de caracteristici si ofera suport pentru tehnologii mai noi, cum ar fi continutul de 4k si 360 de grade. Programul ofera, de asemenea, performante puternice si mai rapide in comparatie cu concurenta sa.

Interfata de utilizare imbunatatita si intuitiva faciliteaza, de asemenea, gestionarea cu usurinta a sarcinilor de editare. Unele caracteristici notabile includ o stabilizare a camerei de actiune, urmarirea miscarii, suport pentru formatul foto HEIC, stabilizare excelenta si editare bazata pe ritm.

Optiunile de iesire si partajare, cum ar fi incarcarile directe, va permit sa partajati videoclipurile dvs. pe YouTube, Vimeo, Facebook si alte platforme sociale. Singurul punct minus al acestui program este faptul ca poate fi utilizat doar pe Windows.

Acestea sunt asadar, cateva dintre cele mai bune optiuni privind programele de editare a videoclipurilor care urmeaza sa fie incarcate pe Youtube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *