Cum sa activez verificarea in doi pasi a contului Samsung?

Tocmai ati cumparat un nou dispozitiv Samsung Galaxy? Daca da, primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa configurati un cont Samsung.

Un cont Samsung ofera o gama larga de functii pentru dispozitivul dvs., cum ar fi pastrarea in siguranta a informatiilor pe dispozitiv, backupul datelor, restaurarea datelor, gasirea dispozitivului pierdut, Samsung Pay si multe altele.

Daca aveti deja un cont Samsung, va recomandam sa activati verificarea in doi pasi pentru contul dvs., astfel incat sa sporiti securitatea acestuia si sa va pastrati toate informatiile in siguranta. In acest articol, vom explica cum sa configurati si sa utilizati verificarea in doi pasi pentru contul dvs. Samsung.

De ce aveti nevoie de verificare in doi pasi

Cineva poate obtine cu usurinta accesul la contul dvs. prin intermediul aplicatiilor rau intentionate sau prin linkuri pe care ati facut click pe internet si le-ati introdus pe dispozitiv, pentru a accesa istoricul apelurilor si mesajele text, imagini, documente si alte date si informatii sensibile.

Cum va protejeaza verificarea in doi pasi

Cand va veti activa verificarea in doi pasi, veti avea nevoie de parola dvs. si de un cod de verificare pentru a va conecta la contul dvs. Acest lucru adauga un alt nivel de securitate contului dvs., deoarece chiar daca cineva va cunoaste parola, tot nu va putea sa se conecteze, deoarece nu poate ajunge la codul dvs. de verificare.

Primirea unui cod de verificare

Exista mai multe optiuni pentru a primi un cod de verificare. Acestea includ primirea unui cod prin mesaj text, folosirea unui cod de rezerva sau utilizarea unei aplicatii de autentificare (cum ar fi Microsoft Authenticator).

Aceste optiuni va ofera mai multe modalitati de a va accesa contul, chiar daca ati pierdut telefonul mobil sau daca v-ati schimbat numarul de telefon mobil inregistrat.

Ghid pas cu pas pentru a configura verificarea in doi pasi

Urmatoarea sectiune descrie o serie de instructiuni pas cu pas despre cum sa configurati verificarea in doi pasi pentru contul dvs. Samsung.

Procedura pentru a configura verificarea in doi pasi pe telefonul dvs.

  • Accesati Setari.
  • Atingeti imaginea de profil din coltul din dreapta sus al ecranului.
  • Atingeti Parola si securitate sau Setari de securitate (pe Android 11).
  • Atingeti Verificarea in doi pasi.
  • Verificati numarul de telefon pe care il veti utiliza pentru a primi coduri de verificare.

Procedura pentru configurarea verificarii in doi pasi pe computer

  • Conectati-va la contul dvs. Samsung la account.samsung.com
  • Accesati Securitate > Verificare in doi pasi, apoi faceti click pe Numere de telefon sau aplicatia de autentificare sau orice alte metode de verificare si urmati instructiunile specifice pentru a configura verificarea in doi pasi pentru fiecare metoda.

Pasul urmator: conectati-va folosind coduri de verificare

Dupa ce ati terminat configurarea verificarii in doi pasi, cand va conectati la contul Samsung, va trebui sa introduceti codul de verificare pe care il primiti la numarul dvs. de telefon.

  • Conectati-va la contul dvs. Samsung cu ID-ul si parola.
  • Selectati una dintre metodele de verificare (mesaj text, aplicatie Authenticator, notificarea dispozitivului Galaxy sau coduri de rezerva) pe care le-ati configurat pentru contul dvs.
  • Faceti click pe Verificare pentru a termina conectarea la contul dvs.

Puteti alege sa omiteti verificarea in doi pasi in timp ce va conectati la contul dvs. de pe dispozitivul dvs. de incredere. Acest lucru va permite sa va conectati la contul dvs. rapid si fara pasul suplimentar, oferind in acelasi timp aceeasi cantitate de securitate pentru contul dvs.

Concluzie

In cele din urma, va recomandam sa urmati diligenta necesara pentru a va asigura ca contul dvs. ramane in siguranta in orice moment. De asemenea, ar trebui sa va actualizati frecvent parolele impreuna cu utilizarea functiei de verificare in doi pasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *